Събота, 18 Юни 2016 11:05
(0 гласа)
Златан Йорданов и Красимир Георгиев за изградили двойна блокада срещу атаката на Албания.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Златан Йорданов и Красимир Георгиев за изградили двойна блокада срещу атаката на Албания.

Българският национален отбор записа 4-и успех в Европейската лига. Волейболистите водени от Мирослав Живков надиграха Албания с 3:0 (25:19, 25:19, 25:19) във втория си мач в Скопие.

„Албания си игра доста добре. Винаги в началото на геймовете ни затрудняваха. След това ние започвахме да играем по-силно и победихме“, заяви малко след края, за сайта на БФВолейбол volleyball.bg, центърът Красимир Георгиев. 21-годишният блокировач отбеляза 7 точки за успеха, като завърши с 63% в атака и два блока.

„Мисля, че отборът започва да играе все по-силно след всеки мач. Щом в първия ден победихме Дания с 3:1, които не са слаб отбор, мисля, че да“, продължи Георгиев.

Голямата цел пред „трикольорите“ са двубоите от финалната четворка в зала „Конгресна“ във Варна на 1-и 2-и юли. Преди това тимът ни има още един мач от Група А. Последният съперник на нашите в Скопие е домакинът Македония, който към този момент заема първата позиция с 13 точки. Югозападните ни съседи имат 5 победи от 5 мача в Европейската лига, като са единственият отбор, който успя да надиграе „лъвовете“.

„Тежък мач ще бъде срещу Македония. Надявам се да победим“, завърши Красимир Георгиев. Директният спор за първото място с македонците е днес от 20:30 ч.б.в. и ще може да бъде гледан на живо на www.laola1.tv

Прочетена 272 пъти Последно променена в Събота, 18 Юни 2016 11:20