Понеделник, 13 Юни 2016 09:50
(0 гласа)
Добромир Димитров сподели, че е имало лек спад в играта на националите в мача срещу Македония.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Добромир Димитров сподели, че е имало лек спад в играта на националите в мача срещу Македония.

Българският национален отбор допусна първа загуба в Европейската лига. „Лъвовете“ паднаха от Македония с 1:3 (29:31, 25:15, 21:25, 21:25) в третия си мач от Група А, който се игра пред над 1000 зрители във варненската зала „Конгресна“. Ето и какво каза след мача за сайта на БФВолейбол volleyball.bg разпределителят Добромир Димитров:

„Македония имат доста опитни играчи. Опитен диагонал. Центровете също доста години са играли в европейски турнири, но не мисля, че трябва да обръщаме внимание на това нещо. Ние трябва да гледаме нашата игра. Днес имахме малък спад в играта, но мисля, че това нещо ще се подобрява. Всичко е в наши ръце. Като че ли след лошото начало на втория гейм те го приеха за загубен, съхраниха сили за по-късната част от мача и планът им проработи, ако съм прав, естествено. Имахме доста добри елементи и по статистика бяхме добре, но загубихме. Мисля, че в следващия турнир мачовете отново ще бъдат трудни. Видяхме какво се случи с Дания, сега и с Македония, единствено Албания е на малко по-ниско ниво, но не трябва да бъдат подценявани. Отборите са добри, стават хубави мачове и само играта ще покаже какво ще се случи.“

Припомняме, че като домакин на финалите България се класира директно за заключителните битки на 1-и и 2-и юли във Варна.  

Следващата седмица сблъсъците от Европейската лига се пренасят в Скопие, където участват същите 4 тима.

Повече за България – Македония 1:3 можете да прочетете тук.

Прочетена 270 пъти