Неделя, 21 Февруари 2016 23:01
Мирослав Живков и Петър Шопов след "Добруджа 07" - "Монтана"

„Добруджа 07“ (Добрич) е новият лидер в Суперлигата при мъжете, след като спечели с 3:2 гейма дербито на 15-ия кръг срещу „Монтана. 

Ето и какво казаха непосредствено след края, пред камерата на БНТ, треньорите на двата тима:

Мирослав Живков („Добруджа 07“) - „Наистина много волейболна среща, с волейболни достойнства. С леки грешки, но ги отдавам на младостта. Поздравявам двата отбора, както и моите състезатели, които въпреки негативния разой не се поддадоха на напрежение и нерви и устискаха до края на мача. Пътят е много дълъг докато станем отбор, защото всички в България, които покажат качества бързат към чужбина. Трябва да имаме търпение. Такива мачове помагат за израстването на състезателите. Имаме колектив, добър екип и прекрасна публика, която прави атмосферата по време на домакинските ни мачове на много високо ниво. Всички отбори са равностойни и имат достойнства. Ако ни стигнат силите за медали и по-предно класиране в редовния сезон, разбира се, че ще се борим до края." 

Петър Шопов („Монтана“) – „Успяхме в тайбрека да върнем доста точки, но накрая при единичен блок не се справихме. Публиката им помогна много, поздравявам ги за заслужената победа. Да не правим драми, както виждате доста интересни резултати се получават в първенството. Имаме по-лека програма до края на редовния сезон? И да, и не, защото не мисля, че гостуване на ЦСКА е лесен мач."

logo2015