Четвъртък, 01 Септември 2016 02:57
(0 гласа)
Димо Тонев: Ще търсим завършване на груповата фаза с победа
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Националният отбор по волейбол на България за девойки до 19 години отстъпи на непобедения до този момент тим на Турция с 2:3 гейма, в четвъртия си мач от предварителна група 1 на Европейското първенство в Словакия и Турция. Старши-треньорът на тима Димо Тонев изрази своето съжаление от пропусната възможност да запишем успех, който ни оставя в играта за второто място. Ето какво каза селекционерът за официалния сайт на БФВ volleyball.bg след петгеймовата загуба:

„Направихме много по-добър мач, в сравнение с предишния двубой с Белгия. Доволен съм от това, че момичетата се събраха, че показаха силен сервис, и че се опитваха да се борят срещу Турция. Много ме е яд за резултата, че пропуснахме възможност да победим туркините и да останем в борбата за второто място, и продължаване напред във финалната четворка“.

„Имахме шанс да затворим с голяма разлика третия гейм, което щеше да ни даде възможност да продължим добре и д вземем и четвъртия. Вместо това допускаме точкова серия и треперим до последно за да го спечелим. Тази несигурност се отрази, съперникът взе четвъртия гейм и изравни резултата. Независимо от всичко излизаме за победа срещу Словакия и ще търсим завършване на груповата фаза с победа“

Прочетена 264 пъти Последно променена в Четвъртък, 01 Септември 2016 03:01