Вторник, 10 Май 2016 11:45
(0 гласа)
Владо Николов сложи край на активната си спортна кариера с бенефис в "Арена Армеец"
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Владо Николов сложи край на активната си спортна кариера с бенефис в "Арена Армеец"

Доскорошният капитан на мъжкия национален отбор по волейбол на България се оттегли от активна спортна кариера. Големият ни волейболист, който носеше фланелката с номер №11, повече няма да извежда националите на международна сцена.

„И аз съм против да се отказвам, но няма повече възможност до продължа но нужното ниво, а аз съм професионалист“, обясни решението си Владо Николов.

Сбогуването му с хилядите фенове и почитатели стана с грандиозен бенефис, в столичната зала “Арена Армеец”.

“Моята игра”, както бе озаглавен бенефиса, събра някои от най-големите звезди в световния волейбол, треньорът на олимпийския шампион Русия Владимир Алекно, момчетата на Пламен Константинов, близки и приятели. Над 8 000  фенове присъстваха на живо в Арена Армеец, като дадоха нужната подкрепа, а шоуто бе незабравимо.

Всички бяха дошли с една единствена цел – да покажат уважението си към легендарния диагонал, като дори малките деца в залата знаеха името му и кой е той. Хилядите привърженици в “Арена Армеец” изпратиха на крака капитана с възгласи “Владо Николов” и “Обичаме те”.

Създадената атмосфера на признание просълзи големия ни спортист и Владо Николов промълви: „Благодаря ви“.

И ние ти благодарим, Владо!

Благодарим за тези повече от две десетилетия, в които радваше с играта си волейболните фенове и предизвикваше фурор на волейболното поле. За това, че винаги бе изкючителен професионалист и се раздаваше до краен предел. Блогодарим ти за цялата всеодайност към фланелката на националния ни тим и опита, който предаде на младите състезатели.

Прочетена 1019 пъти