Петък, 08 Декември 2017 17:22
Мирела Шапхазова, Мирослава Паскова и Ралина Дошкова изразиха мнения, че турнирът ще бъде много интересен и оспорван
Мирела Шапхазова, Мирослава Паскова и Ралина Дошкова изразиха мнения, че турнирът ще бъде много интересен и оспорван

Само след броени дни стартира турнира за Купата на България при жените, който ще се проведе в Стара Загора в от 20 до 23 декември. Ето мненията на шест от волейболистките, представителки на отборите, които ще участват в надпреварата:

Мирослава Паскова (Левски): Видя се, че в първенството се получиха оспорвани мачове. Очакват се не по-малко такива на Купата, а защо не и изненади. Надявам се да се представим достойно, всеки да покаже най-доброто и всички да се забавляват.

Симона Николова (Раковски): За предстоящата Купа се надявам моят отбор да покаже това, за което тренираме. Усилията ни в тренировъчния процес да излязат наяве и да зарадваме нашите фенове.

Ралина Дошкова (ЦСКА): Очаквам  равностойни мачове за Купата. Надявам се на добри резултати за нашия тим. В турнира за Купата на България двубоите са със съвсем различен заряд и се надявам те да са интересни за феновете.

Александра Миланова (Славия): Нашият отбор не е един от най-силните. Затова, единственото, на което се надявам е, да се представим по-най-добрия начин. Пожелавам успех на всички отбори.

Мирела Шахпазова (Марица): Очаквам се турнирът на бъде интересен за всички фенове на волейбола и залата в Стара Загора да се напълни. Ние сме носители на Купата и ще се опитаме да защитим Трофея и през тази година.

Елица Баракова (Берое): Ще се опитаме да се включим по най-добрия начин в турнира за Купата. Надявам се надпреварата да привлече много зрителски интерес, да бъде атрактивна и оспорвана.