Петък, 08 Декември 2017 16:47
Вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев и представителят на Efbet Емил Канев обявиха продължаване на сътрудничеството за Купата на България
Вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев и представителят на Efbet Емил Канев обявиха продължаване на сътрудничеството за Купата на България

Стара Загора ще приеме Купата на България при жените, като турнирът ще се състои от 20-и до 23-и декември  в местната зала „Иван Вазов“. Право на участие имат първите шест отбора след приключване на първия полусезон в НВЛ-жени, съответно Марица, ЦСКА, Левски, Берое (Стара Загора), Раковски (Димитровград) и Славия. 

Надпреварата е изтеглена по-рано, с оглед на предстоящите международни изяви през следващата 2018 година и домакинството на страната ни на Световното първенство за мъже, поясни днес в Пресклуб „България“ вицепрезидентът на федерацията Любо Ганев. Той и  маркетинг мениджърът на Еfbet Емил Кънев обявиха продължаване на сътрудничеството на двете страни за второто поредно издание на надпреварата.

Спонсорът от бетинговата компания ще осигури чек от 5000 лева за победителките, ще има и изненади за публиката. Зрителите ще се радват на богата шоу програма по време на мачовете, каквато е световната тенденция. Това ще накара хората да си купуват билети, тъй като дори техният любим отбор да загуби, те ще са доволни от забавлението, поясни още Любо Ганев.

„Избрахме Стара Загора за домакин на турнира за Купата, защото разширяваме географията на волейбола. Популяризирането на спорта, особено сред децата, е приоритет в политиката на Българска федерация по волейбол“, подчерта вицепрезидентът на централата.

Програма за срещите от Купата на България вижте тук.