Понеделник, 31 Август 2020 13:16
Открита тренировка на националите U18 преди Евро 2020
Снимка:volleyball.bg
Националите U18 ще имат открита тренировка в зала „Христо Ботев“ във вторник от 16,30 ч. Това ще е последната им среща с медиите преди започващото на 5 септември европейско първенство в Италия. Селекционерът Мартин Стоев и всички негови волейболисти ще бъдат на разположение за интервюта.
 
След стъпването в длъжност на Любо Ганев като президент на федерацията желанието е да има еднакво отношение към всички национални формации и представители на всички медии са поканени на събитието.
 
Лагерът на националите стартира на 28 юли и голямата част от него беше в Самоков. Българите заминават за Италия на 3 септември. Първият ни мач е срещу Белгия на 5-и в град Марсиковетере от 18,30 ч наше време. Преди това в група 1 ще се срещнат Словакия и Турция, а третата среща за деня е между Италия и Финландия.
 
България ще се изправи на следващия ден и в същия час срещу Финландия. След това ни предстои двубой срещу Словакия (16 ч). Двубоят ни с домакина Италия е на 9 септември от 21 ч. Последният мач в първата фаза ще е срещу Турция на следващия ден от 18,30 ч.
 
В другата групата са отборите на Русия, Беларус, Франция, Германия, Чехия и Полша. Те ще играят помежду си в Лече.