Вторник, 07 Януари 2020 21:23
Цветан Соколов: Срещу Холандия излязохме със съмочувствие и желание за себераздаване
Снимка: cev.lu

Диагоналът на националите Цветан Соколов заяви след победата на България над Холандия с 3:0 гейма, във втория мач от група "В" на олимпийската квалификация в Берлин (Германия), че отборът е имал самочувствие и желание за победа.

 

"Имахме самочувствие, желание за победа, себераздаване от всички, които бяха на игрището. Дошли сме да покажем това, което можем и да вземем това, което изпуснахме във Варна." 

 

"Този отбор имаше друго лице на европейското - и в атака, и това, което показваме в момента. Не мога да кажа каква е причината. Виждам един различен отбор, едно различно желание на игрището, целта, която имаме пред себе си, е съвсем различна", добави Соколов. 

 

"Не съм мислил да не играя срещу Холандия, да си пазя силите за срещата със Сърбия. За мен е най-важното да сме всички заедно на полето, отборът е събран преди десет дни. За нас тези мачове са една тренировка, начин да израстваме. Въобще не съм мислил да почивам. 

"Не съм гледал сърбите - наблюдавах само един гейм от срещата с Франция. Довечера ще ги гледаме, ще разучим какво трябва да правим", завърши Соколов.