Сряда, 18 Април 2018 11:37
(0 гласа)
Мария Йорданова:  Излизаме с максимални сили срещу Сърбия
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Капитанката на националките U17 Мария Йорданова поведе отбора към успеха над Беларус с 3:2 гейма, със силен сервис в решителните моменти на тайбрека. Днес волейболистките на България излизат срещу Сърбия в решителен мач, победата от който ще ни класира във финалната четворка на Европейското първенство в София. Мария Йорданова заяви, че тимът ни ще се хвърли с всички сили срещу Сърбия и се надява на победа:

„Може би негативния резултат в миналия мач повлия донякъде за развоя на двубоя с Беларус и петте гейма. Не мислехме, че ще е лесно, но въпреки това, така се получи и не можахме да тръгнем добре. Важното е, че успяхме да направим обрат и да победим. В тайбрека рискувах сервиса и се получи. Играхме така, както треньора ни каза и бихме. Много съм доволна“

„В последния двубой срещу Сърбия ще гледаме да не допускаме същите слабости. Ще бъде много труден мач. Победа ще ни класира във финална четворка на Европейското и това ще ни мотивира още повече да излезем с максимални сили срещу този съперник“.

Прочетена 457 пъти