Неделя, 03 Април 2016 09:20
(0 гласа)
Гергана Георгиева (втората от ляво на дясно) бе доволна от категоричния успех над Естония.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Гергана Георгиева (втората от ляво на дясно) бе доволна от категоричния успех над Естония. Снимка: www.cev.lu

Българският национален отбор за девойки до 19 години продължава с успешното си представяне в европейската квалификация, която се провежда в столичната зала „Христо Ботев“! Момичетата на Димо Тонев победиха Естония с 3:0 (25:14, 25:22, 25:21) във втория си двубой от група Е и вече са само на един успех от класиране за шампионата на Стария континент.

Ето и какво каза след мача за сайта на БФВолейбол volleyball.bg разпределителката на националния отбор Гергана Георгиева:

„Мисля, че днес (б.а. вчера) бяхме по-концентрирани в сравнение с първия ни мач срещу Норвегия. Това си пролича и успяхме да спечелим чисто 3:0. Срещу Финландия ще гледаме да излезем още по-концентрирани, много нахъсани и ще се опитаме да завършим мача по възможно най-добрия начин за нас.“

Преди последния си мач срещу Финландия от 18:30 ч. днес младите ни волейболистки заемат второто място с 5 точки. Лидери са финландките с 6, а победителят от днешния двубой ще се класира директно за Европейското първенство в Унгария и Словакия от 27-и август до 4-и септември.

Прочетена 291 пъти Последно променена в Неделя, 03 Април 2016 09:25