Петък, 28 Март 2014 14:47
Последен кръг от редовния сезон във Висша лига  "Бачково" - изворна вода

Тази събота ще се изиграят последните мачове от редовния сезон в НВЛ Висша лига „Бачково” – изворна вода. Всички мачове ще се играят в един час – 17:00 часа в събота.

В първия мач един срещу друг се изправят отборите на Черно море – БАСК и „Изгрев”. Двата отбора са в дъното на таблицата и имат по 13 точки. Победата ще осигури на един от тимовете осмото място и ще остави другия последен.

В мач номер 70 „Пирин ЙЕЙЛ - ЛТУ” приема Виктория Волей. Домакините нямат шансове да продължат в плейофната фаза, а победа за пловдивчани би им осигурила място на полуфиналите.

В последния кръг един срещу друг се изправят първият и вторият в класирането. И двата отбора със сигурност ще намерят място в полуфиналните плейофи, а победата в този мач е „за престиж”.

В последния мач от редовния сезон „УНСС” ще бъде домакин на Раковски 1964. Момчетата от Севлиево се нуждаят от точки, ако искат да запазят мястото си във Висвата лига. За да продължат в плейофите студентите трябва да спечелят три точки от предстоящата среща и да се надяват Виктория Волей да загуби.