Петък, 21 Февруари 2014 13:00
Фаталният кръг във Висшата лига е този уикенд

В първия мач от Висшата лига тази седмица водачът във временното класиране „Миньор” гостува „Изгрев”. Отборът от Ябланица е на 8-о място в таблицата, от друга страна играе силно у дома, но едва ли ще успее да измъкне повече от точка от лидера. Мачът е от 17:00 часа в зала „Изгрев”.

Във втората среща от 13 кръг Локомотив 1926 приема Раковски 1964. Като гости пловдивчани срещнаха затруднение, но все пак се поздравиха с победа след 3:2. Този път ще играят пред собствена публика, а отборът от Севлиево играе трудно извън дома. Срещата е от 17:00 часа в залата на СОУ „Цар Симеон Велики”.

Тимът на УНСС гостува на Черно море БАСК в зала „Христо Борисов”. Варненци играят силно у дома като в последната домакинска среща победиха водача в класирането с 3:2 гейма. „УНСС” също играят силно в последните мачове, така че можем да очакваме интересен двубой.

Последната среща от кръга е в неделя от 16:00 часа – „Пирин ЙЕЙЛ - ЛТУ” посреща Тетевен Волей. Отборът от Тетевен е втори във временното класиране, а домакините са шести. В първата среща момчетата на Мечкаров победиха с 3:1 и отново ще излязат за победа, за да запазят позицията си в класирането.