Четвъртък, 13 Октомври 2016 17:20
Президентът на Добруджа: Отиваме да вземем Суперкупата
 
"Готови сме за Суперкупата. Добруджа 07 води редовен тренировъчен процес от началото на септември и към момента отбора стои много добре, благодарение на добрата селекция". Това заяви за медийна група Добруджа преди двубоя за Суперкупата при мъжете президентът на ВК Добруджа 07 Галин Господинов. 
 
Големият сблъсък, който е първи по рода си у нас в мъжкия волейбол противопоставя шампионът в Суперлигата Добруджа 07 (Добрич) и носителят на Купата на България Нефтохимик 2010 (Бургас).  Мачът за Трофея е на 16 октомври (неделя) в Пазарджик от 16:00 ч в местната зала "Васил Левски".
 
"В Добрич отново се залага на млад състав. На база резултатите от изиграните контролни мачове срещу националния тим на ОАЕ, ЦСКА, Левски и „Мемориал Жарко Петрович” в Сърбия може да се каже, че отборът тръгва със самочувствие, добре е структуриран и показва добра кондиция", каза още шефът на добричлии.
 
"На всички е ясно защо бе избран Пазарджик и подкрепяме това това решение на БФВ. Да, отборът ще бъде лишен от по-стабилна подкрепа, но феновете вече са организирани и един автобус ще потегли в неделя сутринта към Пазарджик", коментира със задоволство Галин Господинов.  
 
Прогнозата на президента на ВК Добруджа 07 е: Отиваме с нагласата да вземем Суперкупата. Нефтохимик е със същата нагласа, така че  единият от отборите ще бъде разочарован, но няма да сме ние". 
 

logo2015