Събота, 08 Октомври 2016 18:53
Обновеният отбор на Левски София бе представен с грандиозно събитие в столичен мол
Обновеният отбор на Левски София бе представен с грандиозно събитие в столичен мол

Със специално събитие в столичен мол официално бе представен мъжкия отбор на Левски София за новия сезон 2016/2017 в Суперлигата на България.

Партерният етаж на мола се превърна в импровизирано волейболно игрище, на което състезателите на Левски и всички фенове, и желаещи се включиха в отборни игри. Емоциите бяха завладяващи, както подобава на всяко волейболно предизвикателство.

 

17-3

Президентът на клуба Владимир Николов представи състава и новите екипи. На тях е и нова емблема, която се доближава до традициите на "сините".

"Започваме сезона заредени с нови сили. Готови сме за победи! Имаме нови играчи в състава, които отлично допълват момчетата, с които играхме през изминалия сезон. Имаме нови спортни екипи, с марка Errea, осигурени с подкрепата на Sport Depot, върху които поставихме новата емблема и не на последно място – имаме нов финансов партньор, в лицето на Garitage Park, които на първо място са големи почитатели на волейбола и разбира се вярват, че заедно пътят към победите ще бъде по-лесен", заяви Владимир Николов пред медиите.

31-1

Ново попълнение в състава е Спас Байрев, който на бенефиса на Владимир Николов лично получи фланелката с №11 като ясен знак за следващи стъпки. Разпределителите Георги Манчев и неговият по-малък брат Николай също се присъединяват към "синия" тим. Симеон Александров и Теодор Богданов пък се завръщат в Левски. В тима е либерото на националния ни отбор Владислав Иванов. И не на последно място млади и талантливи играчи с водещи функции и в младежките национални формации. С новите лица и добре познатите стари, отборът ще се стреми само към едно – победа.

Президентът на клуба Владимир Николов разкри, че благодарение на няколко нови спонсори, момчетата няма да имат проблеми и ще могат да се борят за призовите места тази година, а защо не и за медалите.

21-3

"Имаме финансово спокойствие. Надявам се, че през новия сезон ще направим сериозна стъпка напред в професионалното си развитие", заяви още Владимир Николов.

logo2015