Събота, 16 Януари 2016 10:44
Представиха официално новите попълнения на "Левски" (Снимки)

 

Мъжкият волейболен тим на "Левски Боол" (София) представи новите си попълнения на специална среща с медиите в столичната зала "Христо Ботев".

 

В тима се завръщат състезателите на националния отбор Боян Йорданов и Методи Ананиев. Сините се подсилиха още с централния блокировач Венцислав Рагин и либерото Ивайло Лалов. В ново амплоа ще влезе отказалият се от националния отбор Андрей Жеков. Разпределителят ще води отбора от резервната скамейка като играещ треньор. Кога обаче ще влезе на терена като състезател, още не е ясно. Досегашният треньор Христо Илиев също се преквалифицира, като става мениджър на тима.

 

 

 

„Не съм си мислил, че на тези години ще се занимавам с това нещо. Такова беше предложението на Владо, обмислих го и го приех. Все пак говорим за треньорството като нещо до края на този сезон, след това ще мисилим, но за сега ще се опитам да се справя. Времето ще покаже”, каза бившият разпределител на националния отбор и добави:

 

 

 

„Неприятно е, че, гледайки класирането, доста оптимистично е да говорим за кlасиране на плейофите, защото пасивът е много голям, отборът няма победа, няма точка, така че ще бъде трудно. Ако трябва да мислим нещо в перспектива, за плейофи по-специално, е трудно, за това по-скоро трябва да се опитаме да тренираме добре, с настроение и желание и когато дойдат мачовете да ги разглеждаме един по един, какво може да вземем от всеки мач”.

 

 

 

 

Звездата в тима на Сините безспорно ще бъде Боян Йорданов. Освен него, от "Томис" (Констанца) пристигат и Методи Ананиев и Венцислав Рагин.

 

"Левски" е на сърцето ми, това е клуба, от който съм излязъл. Винаги съм бил левскар от малък, така че не беше чак толкова трудно да остана”, каза диагоналът.

 

 

Ето новите попълнения за втория полусезон:

 

Андрей Жеков – бронзов медалист от световно първенство, световна купа, европейско първенство;

 

Боян Йорданов – бронзов медалист от световно първенство, световна купа, европейско първенство;

 

Методи Ананиев – бронзов медалист от европейско първенство;

 

Венцислав Рагин – сребърен медалист от първите европейски олимпийски игри в Баку

 

Ивайло Лалов - либеро, през първия полусезон игра в "Монтана"

 

Стилиян Асенов, доскорошен разпределител на "Миньор" (Перник);

 

logo2015