Четвъртък, 05 Октомври 2023 12:17
Александър Боричич към БФВ и Любомир Ганев: Ще засилим нашето сътрудничество
Снимка: bfv.bg / Startphoto.bg

Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) Александър Боричич изпрати официално благодарствено писмо до Любомир Ганев и ръководената от него Българска федерация волейбол (БФВ). Повод за кореспонденцията е провеждането на Европейското първенство за мъже, на което България бе съдомакин заедно с Италия, Израел и Северна Македония (28 август – 16 септември).

Боричич обръща внимание на доброто сътрудничество между CEV и БФВ и уверява, че то ще се засили в бъдеще.

 

 

 Публикуваме целия текст на писмото без редакторска намеса:

 

 Скъпи президент Ганев,

мой драги приятел Любо,

 

надявам се, че моето писмо ви намира в добра форма и позитивен дух.
Позволете ми да изразя искрената си благодарност за вашата изключителна работа, която вие и вашата федерация свършихте около провеждането на тазгодишното Европейско първенство на възможно най-високо ниво.

 

 От името на цялото ни европейско волейболно семейство бих искал да ви благодаря за вашето сътрудничество, което наистина означава много и допринесе много за изключителната организация на CEV EuroVolley Men 2023 във Варна.

 

 Убеден съм, че всички мотивирани екипи на вашата федерация, заедно с CEV, в сътрудничество с местните организатори, местните спортни и правителствени власти, успяха да осигурят едно вълнуващо волейболно парти за всички играчи и фенове.

 

 Независимо от това, с вашата енергия и чрез нашите добри отношения, ние можем и ще засилим нашето сътрудничество с още много страхотни събития, които да организираме, популяризирайки и правейки нашия любим спорт все по-добър и по-силен.

 

 Желая на вас и вашата федерация, както и на вашите отбори още много успехи,
оставам с най-добри лични поздрави,

Александър Боричич, президент на CEV.

 

 Screenshot 2023-10-05 121944