Сряда, 12 Септември 2018 12:50
Жребият за Суперлигата по волейбол ще е на 13 септември от 14,30 часа във Варна

Представителите на медиите могат да отидат на жребия с автобуса на националите

 

Докато националният отбор на България играе мачовете си от световното първенство по волейбол за мъже във Варна, в Морската столица ще бъде изтеглен и жребият за новия сезон от Суперлигата на България при мъжете.

 

На 13 септември от 14,30 часа в шоурума на „Мерцедес“ във Варна ще се тегли жребият за сезон 2018/2019 от мъжкото волейболно първенство на България. Тъй като страната ни е завладяна от духа на световното първенство, предлагаме и на представителите на медиите специално изживяване – качете се в автобуса на националния отбор на България, за да стигнете до жребия.

 

В 13,45 часа от паркинга на Двореца на културата и спорта във Варна желаещите журналисти, фотографи и видеооператори имат възможността да тръгнат към събитието директно с автобуса, с който по-късно вечерта националите ще поемат към мача си срещу Иран. След тегленето на жребия представителите на медиите ще бъдат върнати отново до Двореца на културата и спорта.

 

Известни личности и големи имена във волейбола ще присъстват на събитието в шоурума на „Мерцедес“ във Варна.

 

Самият жребий за Суперлигата при мъжете ще започна в 14,30 часа. Адресът на шоурума е Варна 9023, Автомагистрала „Хемус” № 39 (до летището в посока Варна)

 

Очакваме ви!