Четвъртък, 06 Септември 2018 08:57
Шампионски печалби от Национална лотария по време на Световното по волейбол

Национална лотария е основен спонсор на БФВолейбол за Мондиал 2018

Национална лотария ще зарадва феновете на волейбола с ексклузивна колекция от магнити и шампионски печалби. Поводът е Световното първенство по волейбол, което ще се проведе в България и Италия от 9 до 30 септември. Национална лотария е основен спонсор на Българската федерация по волейбол за Мондиал 2018. С част от приходите от кампанията ще бъдат подпомогнати детско-юношеските школи по волейбол в България.

Привържениците на популярната игра ще могат завинаги да запечатат атмосферата на Световното първенство. От 1 септември, при покупка на продукти на Национална лотария за 5 лева, играчите могат да получат уникален магнит на държава-участник на Световното.

Освен прекрасен спомен, магнитът може да се превърне в билет за вълнуващо пътуване. Топ печалбите в играта на Национална лотария са 10 екскурзии за двама до държава-участник на Световното. За да се включат в жребия за тях играчите трябва да регистрират 9-цифрения код, получен заедно с магнита, на сайта 7777.bg/svetovno. Те могат да участват и онлайн на 7777.bg след зареждане на сметките си с поне 10 лева.

Десет печалби по 500 лева ще отидат при десетима от най-големите колекционери, които са се сдобили с всички 24 магнита. Ексклузивната колекция може да бъде събрана от 1 до 30 септември.

Победителите в играта за десетте страхотни екскурзии и печалбите от 500 лева ще бъдат изтеглени чрез жребий след края на кампанията.

Очаквайте още изненади, игри и спортни емоции от Национална лотария по време на Световното!