Понеделник, 28 Май 2018 11:50
Националите се прибират у нас на 29 май
Националите се прибират у нас на 29 май Снимка: fivb.org
За всички приятели и фенове на на волейбола, които искат да приветстват мъжкия национален отбор на България при завръщането му от Китай, "лъвовете" пристигат на родна земя на 29 май (вторник). Тимът ни каца на летище "София" в 11:30 ч. с полет от Москва.
 
Припомняме, че състезателите, водени от Пламен Константинов взеха участие в група 2 от първия уикенд на Волейболната лига на нациите в китайския град Нинбо, като се прибират с две победи над Китай и Аржентина и една загуба от САЩ. 
 
Във втората седмица от Лигата на нациите сблъсъците ще се пренесат в България. От 1 до 3 юни националите ни, водени от Пламен Константинов, ще разчитат на подкрепата на родната публика в София. „Лъвовете“ играят съответно срещу Сърбия, Австралия и Русия в столичната „Арена Армеец“. 
 
От 15 до 17 юни националният отбор на България очаква гореща подкрепа и от емблематичните фенове във Варна. Тогава, в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта в морската столица волейболистите ни се изправят срещу олимпийския шампион Бразилия, Франция и Канада. 
 
Билети за домакинските мачове на България в Лигата на нациите може да купите на eventim.bg и в партньорската мрежа на компанията в цялата страна.