Петък, 07 Февруари 2014 14:51
Дербито на кръга - Левски Боол - "КВК - Габрово"

Дербито на 16 кръг  Суперлигата е мачът Левски Боол – „КВК-Габрово”. „Сините” показват непостоянна игра в последните няколко мача, а един от топреализаторите на отбора на Габрово Минчо Минчев е контузен.

Само едно място в класирането дели двата отбора („КВК – Габрово са втори, а Левски Боол четвърти”). Зрителите ще могат да наблюдават срещата в столичната зала „Христо Ботев”  и пряко по БНТ Свят.

Отборът от Габрово пристига днес в София и ще има две тренировки преди важния мач. Ето какво сподели треньорът на „КВК - Габрово” Любимир Герасимов преди срещата.

Напоследък отборът на Левски Боол показва доста непостоянна игра, както видяхме и в Тетевен в мача за Купата на България, но все пак са отбор с потенциал и са опасен противник. Готова ли е стратегията, която ще използвате?

Имаме наблюдения върху тяхната игра с новия разпределител и завърналия се посрещач. В момента отборът не е  перфектно състояние, но са опасен противник за всички отбори. Ще вземем необходимите мерки и ще изиграем мача по най-добрия начин.

Имахте проблеми с няколко състезатели – Иван Власев, Костадин Гаджанов, Добромир Иванов. Готови ли са те за игра?

Да, те се оправиха. За съжаление младият ни разпределител Кичуков бе ударен по палеца на мача ни в Перник и има разкъсана капсула и няма да можем да го използваме. Минчо Минчев също все още не е възтановен и няма да играе.

logo2015