Вторник, 05 Април 2016 13:33
Владо Николов се среща с фенове месец преди бенефиса си

Месец преди бенефисния си мач-спектакъл „Моята игра“ в зала „Арена Армеец“, великият номер 11 Владимир Николов ще се срещне с българските си фенове. Всички почитатели на дългогодишния лидер на националния отбор по волейбол сега ще имат уникалната възможност да се запознаят с него лично на приятелска среща, организирана в Bulgaria Mall.

На 10 април (неделя) между 17:00 и 18:00 ч. гостите на Bulgaria Mall ще могат ексклузивно да се срещнат със звездата на българския волейбол Владимир Николов. Той ще очаква всички запалянковци на сцената на ниво партер, но този път те ще бъдат не просто зрители от публиката, а и участници.

Посетителите на търговския център ще могат да разменят с един от най-добрите диагонали в света по няколко приятелски подавания, да получат мечтания автограф от него и, разбира се, да се снимат заедно. За всички любители на волейбола у нас легендарният №11 и любезните домакини от Bulgaria Mall са подготвили специални подаръци и много изненади.

Не пропускайте срещата с волейболната легенда Владимир Николов и елате на 10 април в Bulgaria Mall. Очакват ви много спортни емоции, шопинг забавления и снимки, които със сигурност ще искате да споделите в социалните мрежи.

Историческият сблъсък, на който легендата ще изиграе последния си мач, е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 18:00 часа. Билети за звездното събитие търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 60 лв.