Понеделник, 25 Март 2019 11:44
ЦСКА се изправя срещу Нефтохимик на полуфиналите в Суперлигата
ЦСКА се изправя срещу Нефтохимик на полуфиналите в Суперлигата
След като бяха изиграни и последните четвъртфинални двубои от Суперлигата при мъжете, станаха ясни полуфиналните двойки в надпреварата. 
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) първи си осигуриха място на полуфиналите, след като вчера затвориха с 2:0 победи (с по 3:0 гейма) серията с Дунав (Русе). Съперникът им в следващата фаза Добруджа 07 (Добрич) записа два успеха - с 3:2 и 3:0 гейма над тима на Монтана. 
 
Воденият от Александър Попов тим на ЦСКА нямаше проблеми срещу Пирин (Разлог) и не се стигна до трети решителен мач. "Червените" отстраниха съперника с две чисти победи и очакват двубоите с Нефтохимик 2010, като домакинствата ще се проведат в зала "Христо Ботев". 
 
Полуфинални двойки: 
 
Хебър (Пазарджик) - Добруджа 07 (Добрич) 
 
ЦСКА - Нефтохимик 2010 (Бургас) 
 
Регламентът предвижда на полуфиналните плейофи да се играе се до 3 победи от 5 мача. Домакинско предимство имат отборите, заели по-предно класиране в редовния сезон. Първите две срещи ще се изиграят на 31 март и 1 април. Третият и четвъртият мач са определени за 5 и 6 април. Ако се стигне до пети двубой, той ще се изиграе на 9 април.
Часовете на мачовете ще бъдат обявени допълнително

logo2015