Сряда, 19 Февруари 2014 13:00
Дербито на кръга - Левски Боол - "Пирин"

Дербито на междинния (18 кръг) е мачът Левски Боол – „Пирин”. Двата отбора са близо един до друг в класирането, а първата среща бе много интересна за зрителите и ни предложи добър волейбол. Този път домакин е отборът на Левски Боол, които имат и нови попълнения от началото на втория полусезон.

Симеон Александров, един от основните състезатели на Левски Боол, не изрази притеснения по повод предстоящия мач. Ето какво каза той:

Победа днес ще ви осигури запазването на четвъртата позиция и ще ви приближи до третия в класирането. Ще успеете ли този път срещу отбора на „Пирин”?

Да, ще победим и днес и в събота.

Вашият отбор е по-опитен. Смяташ ли, че това ще ви помогне?

Не знам дали сме по-опитни, но играем мач за мач и се опитваме да даваме максималното от себе си всеки път, за да побеждаваме.

Все пак в първия мач в Разлог загубихте с 3:2. Този път публиката ще бъде на ваша страна?

Това е силно казано. Имаме публика, но в повечето случаи това са нашите родители, приятели, познати или любители на играта, които идват заради волейбола, а не заради конкретен отбор. Но все пак ще играем на „наш терен”.

Както казах, ще играем, за да победим, защото целта ни е да завършим втори в редовния сезон. Целта не е недостижима и ще се борим да я постигнем.

 

Треньорът на „Пирин” Йордан Мицин не изневери на себе си и не коментира предстоящата среща – „Предпочитам да говорим на терена и да показваме това, което трябва там.”

logo2015