Men`s world championship & Holiday Heroes

Бъди доброволец на световното първенство по волейбол 2018

Запиши се

През септември България е домакин на най-големия волейболен форум! След цели 48 г. страната ни отново има честта да приеме Световното първенство по волейбол за мъже. За първи път в историята шампионатът ще се проведе в две държави – България и Италия. Три български града ще приемат най-силните волейболисти в света. За да бъде организацията ни на световно ниво, имаме нужда от теб.

Holiday Heroes е официален партньор на Световното първенство по волейбол, FIVB и Българската федерация по волейбол за работата с доброволци по време на световното първенство в България!

Включи се в организацията на Световното първенство по волейбол 2018. Бъди доброволец.

Ще разчитаме на Вас като доброволец за помощ, свързана с:

За повече детайли относно доброволческите дейности, следвайте ни в Official Facebook Volunteers Group.

Карта на градовете домакини

Защо да се включите?

 1. 1.   Ставаш част от историята!
  България приема грандиозно събитие като Световното първенство по волейбол само веднъж досега – през далечната 1970 г. Кога ли ще е следващото? Не пропускай шанса да си част от настоящото!
 2. 2.   Влизаш в света на най-добрите!
  Имаш уникалната възможност да бъдеш на една ръка разстояние от най-големите звезди на световния волейбол.
 3. 3.   Виждаш ги отблизо!
  Колко ли са щастливците, които ще имат „билет“ да гледат директно от „сцената“, а често да виждат и „зад сцената“, трупайки спомени за цял живот?
 4. 4.   Специален си и ти личи!
  Доброволците са много важен отбор от организацията на всяко голямо спортно събитие. Доброволците печелят уважението на ръководители и състезатели. Печелят нови приятели. Когато волейболните звезди те видят в екип за доброволец по време на световното първенство, знаят – този човек е специален!
 5. 5.   Ставаш част от голямата игра!
  „Аз бях част от организацията на световното първенство по волейбол!“ Как ти звучи това? И на приятелите, и на близките ти ще им звучи също толкова добре!

Регистирай се като доброволец

 • Should be Empty: