Вторник, 19 Февруари 2019 13:51
Треньорът на Нефтохимик Николай Желязков (в ляво) заяви, че отборът му е спечелил много важен мач
Треньорът на Нефтохимик Николай Желязков (в ляво) заяви, че отборът му е спечелил много важен мач
Волейболистите на Нефтохимик надиграха като домакини ЦСКА с 3:1 гейма, в дербито на 18-ия кръг на Суперлигата. Треньорът на бургазлии Николай Желязков изрази задоволство от успеха, като заяви, че тимът му е спечелил много важен мач.
 
"Получи се много хубав двубой, въпреки че имаше много брак от наша страна. Във важните моменти успяхме да подобрим доста нашето посрещането, да бъдем малко по-агресивни в атака, но не можахме да бъдем добри на блокада. Имаше много топки блок аут, на които неправилно поставяхме ръцете. ЦСКА игра страхотно на блок защита. Успяха да омекотят страшно много топки и да ги извадят, а след това да контраатакуват. Това ни затрудни много. Един от много силните аргументи на ЦСКА – добрата сработка, се показа и в този мач."
 
"В четвъртия гейм стопихме голяма разлика с грешки на ЦСКА и с много добри прояви от наша страна. Изключително оспорван двубой, устискахме в четвъртия гейм. Спечелихме много важен мач за нас. Имаме тежка програма. Целта е да спечелим всички мачове до края, за да се изкачим в класирането."
 
 
 

logo2015