Четвъртък, 22 Ноември 2018 16:51
Треньорите след мача Добруджа - Левски
Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) победиха като домакини Левски София с 3:1 гейма, в изтеглен мач от осмия кръг на Суперлигата при мъжете, който се игра в зала „Добротица“
 
"Поздравления за всички момчета за победата. Беше много труден и тежък мач. Ние съумяхме да се преборим. Показахме характер, като преодоляхме тежка психологическа ситуация, при която бяхме напуснати от двама играчи. Липсата на Ивайло Иванов в посрещане оказа своето негативно влияние, но младият Александър Николов се включи добре в мача. Всички се постараха да дадат най-доброто, бориха се и надиграхме Левски.", коментира след мача треньорът на Добруджа 07 Пламен Христов.
 
"Получи се оспорван мач с доста желание и от двете страни на мрежата. Като цяло бе напрегнат двубой между да отбора с проблеми. Отборът, който бе по-концентриран в решителните моменти спечели. Ние не успяхме да затрудним Добруджа 07 със сервис и не успяхме да обработим леки топки в нашето поле.", заяви след срещата играещият треньор на Левски София Владо Николов.
 

logo2015