Вторник, 20 Ноември 2018 10:11
Иван Петров започна сезона с "Дунав", но ще го доиграе с екипа на "сините".
Иван Петров започна сезона с "Дунав", но ще го доиграе с екипа на "сините".

"Левски София" привлече нов състезател на поста посрещач. Иван Петров започна сезона с "Дунав", но ще го доиграе с екипа на "сините". Очаква се 29-годишният краен нападател да помогне на тима в трудната ситуация с контузени играчи. Последно по време на дербито с ЦСКА травма в глезена получи Гордан Люцканов. Най-постоянният нападател на тима от началото на сезона ще отсъства поне месец, тъй като има отчупена костица.

196-сантиметровият Петров е играл за "Монтана" и ЦСКА, а освен това има зад гърба си 7 сезона във Франция.

"Президентът и старши треньор на клуба Владимир Николов се свърза с мен след контузията на Гордан и ми предложи да се присъединя към тима. За мен е чест да работя с него и да играя за този клуб. Надявам се да оправдая очакванията към мен", заяви известният като Кабата посрещач за фен страницата на клуба.

Петров е уверен, че със завръщането на всички контузени "Левски София" ще има сили да се пребори и за нещо по-значимо. Той ще дебютира за новия си клуб още утре, 21 ноември, когато "сините" гостуват на "Добруджа 07" (Добрич). Отборът има силова тренировка рано тази сутрин, след което се отправя към Добрич.

logo2015