Понеделник, 19 Ноември 2018 10:34
Съставът на Атанас Петров надигра шампиона "Нефтохимик 2010" (Бургас) с 3:0 (25:15, 30:28, 25:22) в двубой от 5-ия кръг.
Съставът на Атанас Петров надигра шампиона "Нефтохимик 2010" (Бургас) с 3:0 (25:15, 30:28, 25:22) в двубой от 5-ия кръг.

"Хебър" (Пазарджик) постигна 5-а поредна победа в Суперлигата! Съставът на Атанас Петров надигра шампиона "Нефтохимик 2010" (Бургас) с 3:0 (25:15, 30:28, 25:22) в двубой от 5-ия кръг.

Ето и какво каза след срещата треньорът на победителите Атанас Петров:

"Играта на момчетата ме удовлетворява. Стана хубав мач. Мисля, че играхме много добре срещу "Нефтохимик", всеки даде по нещо от себе си. Това е много важно. Непредизвиканите грешки са нещо, което виждаме от самото начало. Направихме много силен първи гейм, във втория допуснахме много грешки, но се видя характерът на отбора ни. Имат самочувствие да играят такива мачове. Като цяло съм доволен, на всички елементи стояхме по-добре. Взехме много важни три точки срещу един много силен противник - пряк конкурент за призови места. Ключовият момент бе първият гейм - с такова начало, "Нефтохимик" не е бил толкова безпомощен в последните години. Момчетата видяха, че можем да играем силно срещу този отбор. Другото беше доиграване. След мача с Разлог си направих изводи - единият е, че отборът има качества да играе големи мачове. Беше чисто психологически, както този с "Нефтохимик". В него пък си отговорих на въпроса какви са ни възможностите срещу тях, те не показаха играта си. Имаме да изиграем доста мачове. Имаме сили да побеждаваме. До края на мача може да се случат много неща, ще е много високомерно да се говори и мисли за титлата. Трябва да играем добре във всеки мач, да запишем колкото можем победи и точки."

В следващия кръг "Хебър" гостува на "Марек Юнион-Ивкони".

logo2015