Понеделник, 15 Януари 2018 13:42
Нефтохимик не ни позволи да играем, коментира треньорът на Монтана Даниел Пеев
Нефтохимик не ни позволи да играем, коментира треньорът на Монтана Даниел Пеев
Волейболистите на Монтана отстъпиха на Нефтохимик 2010 (Бургас)  с 0:3 гейма на финала на Купата на България при мъжете, който се проведе в местната зала "Младост". Треньорът на монтанчани Даниел Пеев
отдаде заслуженото на бургазлии, като заяви, че са по-класният тим.
 
 "Чисто спортно-технически отборът на Нефтохимик е друга класа. В състава има четирима волейболисти, които според мен не са за нивото на нашето първенство. Те са играли достатъчно такива мачове и са ги печелили, знаят как да ги изиграят. Това е най-силният мач на Нефтохимик от началото на Купата и през сезона. Тук не става въпрос какво сме направили или не сме. В крайна сметка играеш колкото ти позволи противникът. Те не ни позволиха да играем. Това е истината", призна Пеев.
 
"Нашата основна цел беше да се доберем до този мач. Мисля, че отборът показа сърце и харакер и спечели два мача, които също бяха трудни и отговорни за нас пред тази публика, която ни подкрепя. Благодарим им. Надявахме се Нефтохимик да не играе толкова добре, тъй като имаше предпоставки за това. Поздравявам Георги Братоев, защото е мъжко момче и въпреки травмата стисна зъби и излезе на игрището. Бяхме надиграни", сподели още треньорът на Монтана.
 
"Почнахме много добре до момента, в който на сервис застана Николай Учиков. Той, Валентин Братоев, играта на Теди, за Жоро е ясно, това е друго ниво. Във всеки момент, който от тях да застане на сервис, говоря за Вальо Братоев и Учиков, може да направи разлика от 3-4 точки, след което този отбор знае как да държи тази преднина. Ние нямаме нужната класа към момента", коментира Пеев.
 
 
 

logo2015