Вторник, 26 Септември 2017 13:49
Пловдив ще приеме за първи път Суперкупата при мъжете

Пловдив ще бъде домакин за първи път на мача за Суперкупата на България по волейбол за мъже. На пресконференция в Община Пловдив днес организаторите дадоха повече подробности за финала.

На брифинга участие взеха кмета на Пловдив Иван Тотев, шефът на дирекция „Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински, президентът на НВЛ Мина Николова, директорът на НВЛ Евгени Иванов и мениджърът на Марица Борис Халачев.

Двубоят ще бъде тази събота от 17:00ч. в зала „Колодрума“ и ще противопостави шампиона на България Нефтохимик Бургас и носителя на Купата Добруджа Добрич. С тази среща ще се открие и новия сезон в българския волейбол.

Билетите са на цена от 5 лева, а за ученици и пенсионери входът е свободен. Ценните хартийки могат да бъдат закупени от ticketportal.bg и всички пунктове, с които работи ticketportal. В деня на мача билети ще се продават и на касите на „Колодрума“.

Очаква се зрелищна битка между двата тима, като президентът на НВЛ Мина Николова припомни, че въпреки очакванията Нефтохимик да вземе Купата на България, тя отиде във витрината на Добруджа. Затова и в събота се очаква оспорван сблъсък и интересът към събитието да е голям.

Пълен запис от пресконференцията в Пловдив можете да чуете тук.

 

logo2015