Четвъртък, 14 Април 2016 11:57
Андрей Жеков е доволен от победата над "Славия" и запазването на мястото в Суперлигата
Андрей Жеков е доволен от победата над "Славия" и запазването на мястото в Суперлигата

„Левски Боол“ победи „Славия“ с 3:0  (25:18, 25:15, 25:22) в плейаутен мач за попълване на Суперлигата през сезон 2016/2017. С това „сините“ запазиха мястото си сред най-добрите отбори и за следващата състезателна година. Треньорът на „Левски Боол“ и доскорошен национал Андрей Жеков излезе като състезател на игрището след шест месеца отсъствие поради контузия, като игра за своите в третия гейм. Ето мнението на Андрей Жеков след успеха:

„Постигнахме категорична победа над съперника. Имаше някакъв момент на нервност в третия гейм, но всичко си дойде на мястото. Но нашата работа е да бъдем професионалисти и ние се стремим към това“.

„Поздрававям отбора на "Славия", че стигна до тук. Съжалявам, като мой роден клуб, че не успя да се върне в Суперлигата още с финала си във Висшата лига. Поздравявам ги за успешния сезон и за добрия опит срещу нашия тим. За нас пък беше важно да приключим по най-добрия начин този сезон, след като не успяхме да влезем в плейофите на първенството. Доволен съм, че успяхме да го постигнем".

Всички резултати от Суперлигата за сезон 2015/2016 виж тук.

logo2015