Четвъртък, 25 Февруари 2016 12:00
Треньорът на „Добруджа 07“ Мирослав Живков.
Треньорът на „Добруджа 07“ Мирослав Живков. Автор на снимката: start-photo.bg

ЦСКА (София) постигна страхотна победа, след като в среща от 16-ия кръг на Суперлига „Сами-М“ надигра като домакин в зала „Васил Симов“ лидера „Добруджа 07“ (Добрич) с 3:0 (25:23, 25:16, 25:21).

„Имахме два гейма, в които можехме да спечелим и имахме инициативата. Не успяхме да спечелим, но защо не го направихме, тепърва ще видим, ще анализираме и ще работим върху това, което трябва. Определено, в този мач не успяхме да покажем истинското си лице, така че в малкото време, което имаме до следващия мач, трябва да се мобилизираме, за да покажем това, на което сме способни. Наистина първенството е много равностойно и срещу всеки един трябва да положиш максимални усилия, за да търсиш победата“, коментира след срещата наставникът на гостите Мирослав Живков.  

„Водиха ни в първия гейм, съумяхме по някакъв начин да изравним и да победим. Но вижте, в нашите два отбора - при нас и в Добрич, има много млади състезатели, които играят повече емоционално, отколкото технически. И след първия гейм нашите момчета бяха по-мотивирани, докато съперникът не успя да се събере. Вижда се, че и в двата отбора има състезатели, за които бъдещето е пред тях. За тях това е поука. Поука е и за нас, че можем да играем, тъй като те бяха лидери, а ние - осми в класирането“, заяви пък треньорът на „червените“ Александър Попов.

logo2015