Понеделник, 17 Февруари 2014 16:23
Междинен кръг в Суперлигата

Тази седмица ще можем да наблюдаваме междинен кръг от Суперлигата. Утре е мачът „ЦСКА” – „Марек Юнион-Ивкони”, който ще се излъчи по БНТ Свят от 17:00 часа от столичната зала „Христо Ботев”.

Останалите мачове от кръга ще бъдат в сряда.

От 17:00 часа е мачът „Дунав” – „Ботев”. Двата отбора са в дъното на таблицата, а преди дни отборът от Русе постигна първата си победа в първенството и срещу „Ботев” ще се борят за още точки. От своя страна тимът от Луковит е амбициран да поечели и също ще игаре за победа.

„КВК- Габрово” гостува на Арда-Кърджали. Мачът е от 18:00 часа в зала „Арпезос”. „КВК - Габрово” са втори във временното класиране, а Арда са на 8-о място, но в никакъв случай не може да се очаква лесен мач за момчетата от Габрово, тъй като кърджалийци играят силно в последните мачове, а и имат домакинско предимство.

Със същич начален час е мачът Монатана Волей – Нефтохимик 2010 в зала „Младост”. Цели 10 точки делчт двата отбора в таблицата във временното класиране.В първия мач между двата отбора победата бе за бургазлии, но този път ще бъдат гости, а в последните мачове не побеждават извън собствената си зала.

Отново от 18:00 часа Левски Боол посреща „Пирин”. Мачът „обещава” да бъде интересен. В първия сблъсък от първенството „Пирин” постигна трудна победа с 3:2, но този път няма да играят пред собствена публика, а Левски Боол имат различен състав.

Последният мач от кръга е Добруджа 07 – „Славия”. И двата отбора са в дъното на таблицата, но момчетатат на Мирослав Живков показват силна игра в последните мачове, особено пред собствена публика.

logo2015