Четвъртък, 29 Март 2018 15:36
Златни медали за кмета и заместник-кмета на Пловдив

Марица (Пловдив) спази традицията и показа поредния си спечелен трофей – шампионската титла на България за 2018 година, пред пловдивските медии на пресконференция в община Пловдив, домакини на която бяха кметът Иван Тотев и неговият заместник по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков. Под ръкоплясканията на журналисти и волейболистки, мениджърът на клуба Борис Халачев връчи на кмета и заместник-кмета по един от златните медали, които Жълто-сините извоюваха в Националната волейболна лига.

Иван Тотев, кмет на Пловдив: “Благодаря на Марица, че отново ни зарадваха с поредния трофей! Спазваме тази хубава традиция да показваме купата. Ние сме големи фенове на волейбола и, когато имаме възможност, посещаваме мачовете на Марица. Това, което виждаме, ни създава едно усещане за пълна подкрепа от страна на пловдивчани. Всички те чувстват Марица като своя отбор и аз усещам тази положителна енергия, когато има мачове на отбора. Това обединение на Пловдив е наистина невероятно и вярвам, че заедно ще стигнем още много напред. Всички тези постижения също и задължават. Това е едно невероятно предизвикателство в личен план да достигнеш такова ниво.”

29745100 578101855875409 5526458288976355725 o

Борис Халачев, мениджър на ВК Марица (Пловдив): “От името на клуба и лично на президента Илия Динков, искам да благодаря на община Пловдив за помощта – не само финансова, но и във всяка една насока. Ние наистина се чувстваме много специални в град Пловдив. Момичетата могат да го потвърдят. Те споделят как хората ги разпознават по улиците и им се радват. Надяваме се да продължим начинанието, което сме започнали, и ще продължим да разчитаме на Вашата помощ.”