Събота, 04 Ноември 2017 10:43
ЦСКА и Раковски с победи при жените

Отборите на ЦСКА и Раковски (Димитровград) се поздравиха с победи в третия кръг на женското първенство по волейбол на България.

Представителките на „червените“  надиграха като домакини Казанлък с 3:0 (25:23, 25:18, 25:21) в столичната зала „Васил Симов“.

Победата е втора поредна за "червените" в първенството след тази над Раковски в първия кръг. ЦСКА има само два мача от началото на сезона, тъй като двубоят с Марица от втори кръг бе отложен за 15 ноември, заради участието на пловдивчанки в европейските турнири. С двата си успеха те оглавиха временно и класирането в първенството.

Тригеймов успех постигнаха и волейболистките на Раковски (Димитровград), които се наложиха като гости над Левски с 3:0 (25:21, 25:13, 25:21) в столичната зала „Сиконко“

Така волейболистките на Раковски записаха първи успех в първенството, като с две загуби и 4 точки временно са на второ място, поради отложени срещи на някои от отборите. Съставът на Левски записа първо поражение, като с една победа и 3 точки заема пето място в подреждането.