Вторник, 17 Октомври 2017 14:41
Двата мача между Марица и ЛП Сало - пряко по Диема Спорт 2

И двете срещи от волейболната Шампионска лига за жени между Марица (Пловдив) и ЛП Сало (Сало) ще бъдат излъчени пряко по телевизионния канал Диема Спорт 2 HD. Шампионките на България и тимът от Финландия излизат едни срещу други на 19 октомври (четвъртък) в зала "Колодрума" в Пловдив и на 25 октомври (сряда) в зала "Салохали" във финландския град Сало. И двата мача са с начален час 19:00 б.в., а волейболното студио по Диема Спорт 2 HD ще започва половин час по-рано - в 18:30 б.в.

 Билетите за предстоящото домакинство на Марица в най-престижния европейски турнир вече са в продажба. Цените са атрактивни, като  пропуските за важния мач са на цена от 5 лева. З  а ученици и пенсионери входът е безплатен. Възобновява се и започналата миналата година традиция с томбола да бъде изтеглен номерът на билета на един късметлия от публиката, който ще си тръгне със специална награда.

 

Билетите се продават онлайн тук, както и на място в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на касата в зала Колодрума преди мача.