Сряда, 24 Декември 2014 16:52
БФВ пусна култов концептуален календар

Култов концептуален календар за 2015 година пусна Българската федерация по волейбол. Годишникът е разработван повече от месец и носи заглавието „Лица и Емоции", като за пръв път се излиза от рамката на класическите календари и е търсена изразителност.

Една от причините за пускането на новия вид календар е и предстоящата силна година за българския волейбол, която включва две европейски първенства за кадетки и мъже и домакинство на Световната лига по волейбол - втора дивизия.

Концепцията е да се изрази и преразкаже в снимки всичко, което волейболът носи на играчи, треньори и публика. Използвани са снимки от официалните сайтове на Световната федерация и Европейската конфедерация по волейбол, на МТЕЛ Бийч Мастърс, както и на фотографите Костадин Андонов и Владимир Стоянов, а дизайнът е на Рекламист.БГ. Сред избраните кадри са такива, които най-ясно показват радостта и позитивните емоции от играта в различните разновидности и възрасти.  Сред лицата са Христина Русева, Пламен Константинов, Елица Василева, Цветан Соколов и други.

Календарът има луксозна версия в 13 страници и такава с вид на плакат.

plakat 50x70sm-2 copy