Неделя, 19 Януари 2020 21:58
Снимки: Бончук Андонов
Снимки: Бончук Андонов

Капитанът на Хебър (Пазарджик) Тодор Алексиев, коментира след победата над Нефтохимик с 3:0 гейма, във финала за Купата на България. Тимът от Пазарджик спечели за втора поредна година трофея и се наложи категорично над своя съперник.

"Стигнахме трудно до трофея. С изключение на първия гейм, всичко вървеше точка за точка. В края успяхме да изпъкнем. Издържахме на техния сервис и нещата станаха доста по-лесни. След първия гейм те спряха да бият силен начален удар. Бяхме по-спокойни и успяхме. Нямаше значение колко гейма ще продължи мачът. Готвим се за тежък втори полусезон и за тежък плейоф", сподели Алексиев.

"Имахме доста премеждия, за да стигнем до тук, но успяхме. Дадохме всичко от себе си, победихме, спечелихме Купата и за сега изпълняваме плана, който сме си поставили - да спечелим всичко каквото можем. Ще видим накрая дали можем да свалим Нефтохимик от шампионата. Не мога да отговоря на този въпрос сега. Това беше само един мач, а ако ги срещнем евентуално на финала, ще бъде дълга серия", каза още капитанът на Хебър.