Събота, 04 Януари 2020 19:03
Волейболистите на България тренираха днес в помощна зала към спортния комплекс в Берлин
Волейболистите на България тренираха днес в помощна зала към спортния комплекс в Берлин Снимка: volleyball.bg

Волейболистите от мъжкия национален отбор на България направиха две тренировки днес в германската столица Берлин, където от утре, 5 януари, стартира олимпийската квалификация в „Макс Шмелинг Хале“.

След като тренираха в официалната зала във вчерашния ден, днес волейболистите ни първо бяха във фитнеса сутринта, а след това имаха тренировка в помощна волейболна зала към спортния комплекс. Всички състезатели се чувстват добре, като цари настроение и позитивизъм в българския лагер.

В първия ден на олимпийската квалификация „лъвовете“ почиват, като отново ще имат тренировка в помощната зала. След приключването на заниманието националите ни ще гледат двубоя от нашата група "В" между Сърбия и Франция, с който се открива турнира. Мачът е на 5 януари от 14:30 часа българско време, а родните волейболисти ще могат да наблюдават внимателно своите съперници, преди старта си в надпреварата.

Тимът на България започва участието си в олимпийската квалификация във втория ден с мач срещу Франция. Срещата е на 6 януари от 18:00 часа българско време и ще бъде излъчвана пряко по БНТ 3.