Събота, 28 Декември 2019 10:37
Медиите ще имат възможност за интервюта с националките на 30 декември

На 30 декември (понеделник) в помощната зала на столичната "Арена Армеец" представители на медиите ще имат възможност за интервюта с волейболистките от женския национален отбор на България. Селекционерът на тима Иван Петков  и националките ще бъдат на разположение на медиите от 16:30 до 17:00 часа. След това предстои контролна среща с Хърватия, но приятелският мач е затворен.

Женският национален отбор се подготвя за участие в олимпийската квалификация в холандския град Апелдорн (7-12 януари). Съперници на българските волейболистки са едни от най-силните отбори в Европа, като "лъвиците" са в предварителна група "А" с Полша, Азербайджан и Холандия. В другата група "В" са тимовете на Германия, Турция, Хърватия и Белгия. Само първенецът от крайното класиране получава квота за Олимпийските игри в Япония през следващата 2020 година.

Припомняме, че днес, 28 декември, от 16:00 до 16:30 часа в зала "Христо Ботев" ще има възможност за интервюта с волейболистите от мъжкия национален отбор на България.