Петък, 28 Юни 2019 13:42
Играчите от мъжкия ни национален отбор по волейбол Георги Сеганов, Розалин Пенчев и Чоно Пенчев направиха уникално шоу
Играчите от мъжкия ни национален отбор по волейбол Георги Сеганов, Розалин Пенчев и Чоно Пенчев направиха уникално шоу Снимка: volleyball.bg

Играчите от мъжкия ни национален отбор по волейбол Георги Сеганов, Розалин Пенчев и Чоно Пенчев направиха уникално шоу при срещата си с феновете в магазина на партньора на Българската федерация по волейбол – Vivacom, в мол "Пловдив". Тримата раздадоха множество автографи на дошлите да се снимат с тях фенове, а заедно с Лъвчо - талисман на националните ни отбори, се включиха в импровизиран волейболен мач пред магазина с момичета от пловдивските клубове.

Днес мъжкият национален отбор на България излиза за първи път пред пловдивска публика в зала "Колодрума" в мач от Волейболната лига на нациите срещу САЩ.

В събота е двубоят с много силния тим на Иран, а в неделя е битката срещу Сърбия. Всички срещи на България са от 20,40 часа.

Билетите за домакинския турнир от Волейболната лига на нациите при мъжете в Пловдив от 28 до 30 юни са в продажба онлайн на ticketportal.bg и партньорската мрежа в страната, както и на касите на Дома на културата. В дните на мачовете билети се продават от 14 часа и на касата на "Колодрума".