Понеделник, 24 Юни 2019 17:09
Пресконференция на Иван Тотев, Данчо Лазаров и звезди от националния отбор преди мачовете от Волейболната лига на нациите в Пловдив

Във вторник (25 юни) от 11,30 часа в пресцентъра на зала "Колодрума" ще се проведе пресконференция по повод предстоящото дебютно домакинство на Пловдив на турнир от Волейболната лига на нациите. В пресконференцията ще вземат участие кметът на Пловдив Иван Тотев, президентът на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров и звезди от мъжкия национален отбор на България.

От 28 до 30 юни в "Колодрума" в Пловдив ще се проведат битките от заключителната пета седмица от редовната фаза на Волейболната лига на нациите. Публиката в Пловдив ще види изключително интригуващи мачове. Срещите в петък, събота и неделя са от 17 и 20,40 часа, като българският национален отбор играе и в трите дни от 20,40 часа. Селекцията на Силвано Пранди ще играе последователно срещу САЩ, Иран и Сърбия.

В последната си среща преди домакинския турнир в Пловдив България постигна знаменит обрат от 0:2 до 3:2 над Германия в Бразилия, след което българите тръгнаха на път към дома. Интересът в Пловдив към турнира от Волейболната лига на нациите е голям. Билетите са в продажба на ticketportal.bg, в партньорската мрежа в страната, както и на касата на Дом на културата в Пловдив.