Петък, 14 Юни 2019 08:58
Малък фен показа майсторство пред  волейболните национали
Малък фен показа майсторство пред волейболните национали Снимка: volleyball.bg

Малък фен, дошъл за автограф, показа майсторство пред волейболните национали Николай Учиков, Георги Сеганов, Алекс Грозданов и Розалин Пенчев. 

 

Малчуганът се оказа сериозно подготвен технически и дълго разцъква с играчите в магазина на партньора на Българската федерация по волейбол – Vivacom, в Grand Mall Варна, където феновете имаха възможност да се срещнат с четиримата волейболисти, да се снимат с тях и да получат автограф. Множество запалянковци се срещнаха с любимците си, преди да имат шанса да ги гледат на живо и да ги подкрепят в предстоящите домакински мачове.

 

 

В 20.40 часа, днес,  14 юни, мъжкият ни национален отбор по волейбол стартира срещу Австралия мачовете си от Волейболната лига на нациите в Двореца на културата и спорта във Варна. В събота отново в 20.40 се изправяме срещу Япония, а в неделя в същия час играем с Италия.

 

Билетите турнира са в продажба онлайн на ticketportal.bg, както и в партньорската мрежа - в бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, Office 1 Superstore. Във Варна билети може да вземете на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния театър.