Вторник, 21 Май 2019 17:11
Снимки: Костадин Андонов
Снимки: Костадин Андонов

Националният отбор на България по волейбол за жени изненадаха фенове в Русе и им подариха незабравими емоции преди старта на мачовете от Волейболната лига на нациите в "Монбат Арена". Националките изненадаха русенци, като се появиха в магазина на партньора на Българската федерация по волейбол - Vivacom, в Mall Rousse.

Феновете имаха възможност да се запознаят лично с волейболистките, носещи радост на България. "Лъвиците" раздаваха автографи върху специални картички на националния отбор, а дълго време посетителите си правеха снимки с волейболните националки.

Самите те се забавляваха така, както го правят и на игрището - разгледаха най-актуалните предложения и мобилни телефони, с които могат да споделят бъдещите си успехи, а дори показаха и нова разновидност на любимия си спорт - волейбол в мол, като направиха разигравания с топката над щандовете в магазина на Vivacom.

thumbnail Ruse VNL 2

От тази вечер в Русе българските националки започват първото си приключение във Волейболната лига на нациите, където ще мерят сили с най-добрите отбори в света, след като миналата година спечелиха Златната европейска лига и интерконтиненталния турнир на претендентите в Перу.

 

thumbnail Ruse VNL 3

Първият съперник на момичетата на Иван Петков е направилият фурор на последното световно първенство отбор на Япония, който има сериозни амбиции и за предстоящите домакински Олимпийски игри в Токио. В сряда, 22 май, българките срещат Белгия, а на 23 май играят срещу много силния тим на САЩ. Всички срещи на България в "Монбат Арена Русе" са от 20,30 часа, а първите мачове за съответния ден започват в 17 часа.

Билети за турнира можете да закупите онлайн на Ticketportal Bulgaria, в партньорската мрежа и на касата на "Монбат Арена Русе". Пропуските са на напълно достъпни цени. Дневните билети (за два мача) започват от 10 лева, като има и опция за пакетен билет за трите дни (общо шест мача) на цена от 25 лева.

 

thumbnail Ruse VNL 4

Програма на срещите в Русе:

21 май, 2019

17:00 ч: Белгия - САЩ

20:30 ч: България - Япония

22 май, 2019

17:00 ч: Япония - САЩ

20:30 ч: България - Белгия

23 май, 2019

17:00 ч: Белгия - Япония

20:30 ч: България - САЩ