Петък, 17 Май 2019 10:49
Волейболистките на  България ще се срещнат с русенци пред Паметника на свободата в центъра на града в неделя (19 май)
Волейболистките на България ще се срещнат с русенци пред Паметника на свободата в центъра на града в неделя (19 май)

"Лъвиците" от националния отбор на България по волейбол за жени ще зарадват децата и феновете от Русе. Момичетата на селекционера Иван Петков ще се срещнат с русенци пред Паметника на свободата в центъра на града в неделя (19 май) в 11,15 часа. Освен емоционална среща и снимки с националките, русенци ще могат да пожелаят успех на българските момичета в предстоящите мачове от Волейболната лига на нациите.

Именно Русе е домакин на първите мачове на България от дебютната седмица на турнира. От 21 до 23 май в "Монбат Арена" националките ни ще се изправят последователно срещу Япония, Белгия и САЩ.

Билети за турнира можете да закупите онлайн на ticketportal.bg, в партньорската мрежа и на касата на "Монбат Арена Русе". Пропуските са на напълно достъпни цени. Дневните билети (за два мача) започват от 10 лева, като има и опция за пакетен билет за трите дни (общо шест мача) на цена от 25 лева.

"Горди сме, че градът ни все по-често присъства във водещите събития в страната и съм уверен, че най-доброто предстои. Готови сме да посрещнем мачовете от Лигата на нациите и ще подкрепим нашите момичета. Русе е градът на свободния дух – вярвам, че националните ни състезателки ще се заредят изключително много от вярната подкрепа на многобройните си фенове и от цялостната атмосфера тук. Пожелавам им успех", заяви кметът на Община Русе Пламен Стоилов.

Програма на срещите в Русе:

21 май, 2019

17:00 ч: Белгия - САЩ

20:30 ч: България - Япония

22 май, 2019

17:00 ч: Япония - САЩ

20:30 ч: България - Белгия

23 май, 2019

17:00 ч: Белгия - Япония

20:30 ч: България - САЩ