Вторник, 09 Април 2019 17:46
ВК Люлин е организатор на специален волейболен празник под наслов "НЕ НА Агресията в Училище"
ВК Люлин е организатор на специален волейболен празник под наслов "НЕ НА Агресията в Училище"

Поради зачестилите случаи на агресия в училище, Волейболен клуб Люлин (София) под патронажа на кмета на район “Люлин” г-н Милко Младенов и със съдействието на Българската федерация по волейбол, организират волейболен турнир на открито под надслов “НЕ На Агресията в Училище!”.

Събитието ще се проведе на 12 май в двора на 90 СУ "ген. Хосе де Сан Мартин”, където ще бъдат разположени 10 волейболни игрища.

Участие ще вземат ученици от София. Те ще бъдат разделени в две възрастови групи 4-6 клас и 7-8 клас. Ще се проведат и мачове по т. нар. семеен волейбол - деца в отбори със своите родители.

 Lulin Volleyball praznik 2017

 

За участниците са предвидени награди и много емоционални моменти!

Очаква се подкрепата на каузата “НЕ На Агресията в Училище” от много спортни личности и волейболни легенди, както включването им в турнира.

12 май ще бъде празник на волейбола, семейството, децата и техните родители. Волейболният турнир ще направи неделният ден специален и незабравим!

Записването става на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , както и със съобщение на страницата на Волейболен Клуб Люлин във фейсбук с информация за имената на децата, възрастта им и броя родители и близки в отбор.

Училищните отбори ще бъдат придружавани от учителите по физическо възпитание.