Неделя, 13 Януари 2019 22:22
Разпределителят Иван Станев заяви, че в Хебър има истински колектив и отбор
Разпределителят Иван Станев заяви, че в Хебър има истински колектив и отбор

Един от най-опитните волейболисти на Хебър – разпределителят Иван Станев коментира големия успех във финала за Купата срещу Нефтохимик с 3:2 гейма, като изтъкна, че най-големият плюс на тима му е наличието на добър колектив и сплотеност.

„Искам да поздравя Нефтохимик, защото направихме страхотен мач, с много обрати. Аз изпитвам по-специални чувства към Нефтохимик – не толкова като врагове, а като братя. С тези момчета съм вдигал Купата, днес го направих с Хебър. Все още не мога да осъзная какво постигнахме. Върнахме се по труден начин в мача. Нашият плюс е, че няма звезди, а колектив и отбор. В тежки мигове винаги има някой, който да измъква положението. Дано продължим така. Поздравявам господин Тодор Попов, той най-много искаше тази Купа, така че да му е честита“.

„Казах преди да започне Купата, че най-трудният ни мач ще бъде срещу Марек. Така и беше – трудно и нервно. Показахме на какво сме способни срещу Левски и в този финален двубой. На финал е така – много е трудно, играем срещу състезатели от висок ранг. Ние спечелихме, но те контролираха мача през цялото време. Спечелихме първия гейм в края, измъкнахме четвъртия, все пак това не е случаен отбор и съм много щастлив от успеха“.