Събота, 27 Септември 2014 15:32
(0 гласа)
В.Кузюткин : Просто трябваше да излезнем на игрището и да спечелим
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Ст.треньорът на женския ни национален отбор Владимир Кузюткин коментира победата на неговите възпитанички срещу Камерун с 3-0 гейма:

„Ние винаги се опитваме да печелим нашите мачове 3-0, но понякога е трудно, когато се усеща напрежението, че задължително трябва да победиш. Смятам, че днешният мач беше много интересен. Камерун игра добре, но загуби; ние играхме зле, но спечелихме. Това е спортът. Просто трябваше да излезнем на игрището  и да победим“.

Страшимира Филипова, капитан на България: Беше важно за нас да победим днес с чист резултат и да вземем трите точки. Беше хубав мач. Истинско удоволствие е да играеш срещу Камерун –те се наслаждават на играта и искам да ги поздравя заради това“.

Жан- Рене Аконо, ст.треньор на Камерун: „Поздравления за България. Колкото до нас, смятам, че ние сме все по-добри с всеки изминал ден. Истината е, че мисля, че можем да играем много по-добре и все още не сме развили потенциала си. Някои волейболисти могат да се развиват още. Опитваме се да спечелим „почетен гейм“ тук на Световното и ще се борим в утрешния мач срещу Камерун“.

Еба‘ а Мбала, капитан на Камерун: „ Запазихме позитивното си отношение и в днешния мач. Искахме да спечелим. Искаме да покажем нашата култура на този турнир. Опитахме се да играем максимално добре и благодарим на всички, които ни подкрепят.“ 

Прочетена 540 пъти Последно променена в Четвъртък, 23 Октомври 2014 17:08