Четвъртък, 04 Октомври 2018 14:35
Гарантирано шоу и изненади на Суперкупата в Стара Загора

Празнична атмосфера, атракции и различни изненади се предвиждат по време на двубоя за Суперкупата при мъжете. Сблъсъкът ще се проведе на 6 октомври (събота) от 14:30 ч. в зала „Иван Вазов“ в Стара Загора. Спорът за трофея предшества старта на новия сезон във волейболната Суперлига. Както винаги мачът се очаква с огромен интерес от всички фенове. Срещата ще бъде предавана пряко в каналите на DIEMA XTRA.

Тазгодишното издание на Суперкупата ще противопостави шампиона от изминалия сезон Нефтохимик 2010 (Бургас) и финалиста от Купата на България Монтана Волей. Сблъсъкът обещава да бъде вълнуващ, като и двата клуба са сред водещите сили в родното първенство. Бургазлии вдигнаха трофея в две поредни години и сега излизат за трети. През изминалия сезон играчите на Найден Найденов спечелиха всичко възможно – Суперкупа, Купа и шампионска титла. Волейболистите на Монтана пък завършиха със сребърните отличия в първенството и играха на финал за Купата на България, където загубиха именно от Нефтохимик.

Сега играчите на Даниел Пеев ще търсят реванш, а дали ще успеят да се поздравят с успех, предстои да разберем. Едно е сигурно – шоуто на 6 октомври е гарантирано!